Côtes du Rhône

Een stralende zon, blauwe lucht, de geur van lavendel en tijm, tjirpende krekels… Deze weg langs de Rhône die eindigt bij de Middellandse Zee loopt door een streek die we allemaal kennen: Zuid-Frankrijk.

Een kleurrijke, gulle streek met duizend en één mogelijkheden om erop uit te gaan: gevarieerde landschappen, een uniek licht waar de grootste schilders zich door hebben laten inspireren, ruige natuurgebieden, een behouden erfgoed, een uitzonderlijke bodem… en een alom aanwezige rijkdom: de wijngaarden van de Côtes du Rhône.

 

Als ik zeg Côtes du Rhône, denkt u eerst hieraan! Nooit meer zult u nog een fles Côtes du Rhône wijn drinken zonder het getsjirp van de krekels te horen, maar dat niet alleen!

 

 

Meestal begint de vakantie pas na een lange, slopende reis maar als voor één keer de vakantie nu eens onderweg al begon? En als u uw volksverhuizing nu eens veranderde in een ontdekkingstocht voor de ogen en de tong? Voor één keer vindt u het prima om steeds een tussenstop te moeten maken!

Route #1   >>>  Goede adressen!

 

De wijnen van de Côtes du Rhône hebben overal aan gedacht! Breng een bezoek aan http://www.rhone-wijnen.com/be/bezoeken en doe duizend en één leuke ideeën op. Duizend en één kleuren en smaken bieden zich aan!

>>>  Route #10 !

 

Gedreven door nieuwsgierigheid vindt u beslist allerlei lekkere, sportieve en culturele haltes, leuk voor iedereen, voor gezellige momentjes met familie of vrienden!

Agenda

 

Ga op de terugreis in herhaling en beleef dankzij onze Côtes du Rhône wijnen heerlijke, plezierige momentjes met elkaar, een roodkleurig leven, nietwaar?